Banken

ENGIE ​​​​​​​​​​​​​​​​Cofely is terdege vertrouwd met de specifieke uitdagingen in de financiële sector. Hierdoor kunnen we de hoogste kwaliteit bieden als het gaat om veiligheid, continuïteit in de dienstverlening en gemoedsrust voor onze klanten. Tegelijk helpen wij hen om de kosten te drukken.​

Bij ENGIE Cofely kan u terecht voor geïntegreerd Facility Management. Dat omvat: geoptimaliseerd energieverbruik, onderhoud, installatietechnieken, technische ondersteuning met snelle helpdesk en een brede waaier aan Soft Services. Die oplossingen met een hoge meerwaarde kunnen zowel in de hoofdkantoren als in een netwerk van bijkantoren worden geïmplementeerd.

We helpen u om uw doelstellingen rond duurzame ontwikkeling te bereiken door uw energieverbruik te verlagen, het gebruik van hernieuwbare energiebronnen met een lage CO2-uitstoot te optimaliseren, energieaudits te organiseren, berekenings- en reportingtools aan te bieden en gebruikers te sensibiliseren. We werken met elke klant samen aan voortdurende verbeteringen in functie van diens prioriteiten. Zo kunnen we de kosten beperken zonder de efficiëntie van de dienstverlening in het gedrang te brengen. Alle diensten die we aanbieden, zijn gebaseerd op kritieke prestatie-indicatoren (KPI).

ENGIE Cofely​ staat in voor het technisch onderhoud van kritieke installaties zoals trading rooms en biedt oplossingen op maat voor Datacenters.