Cultureel erfgoed

​​​​​​​​​​​​​​​​In het kader van de uitdaging rond energietransitie biedt ENGIE Cofely een unieke expertise aan die de milieuprestaties van prestigieuze gebouwen verbetert. Ons cultureel erfgoed verdient alle aandacht en moet alle omstandigheden aankunnen. We werken dan ook oplossingen op maat uit om alle panden en tentoongestelde werken in optimale condities te kunnen conserveren.​​​

ENGIE Cofely​ begeleidt klanten bij het optimaal beheer van de meest prestigieuze gebouwen: musea, historische panden, theaterzalen, scholen en campussen, administraties,… We zijn bijzonder vertrouwd met de vereisten die aan de erfgoedsector worden opgelegd en kunnen onze activiteiten afstemmen op de operationele prioriteiten, toekomstige noden en budgettaire mogelijkheden van beheerders.

We hanteren een doordachte en flexibele strategie die rekening houdt met al uw behoeften op het vlak van technisch onderhoud én bieden u oplossingen inzake geïntegreerd Facility Management. Met het oog op energie-efficiëntie helpen wij u om uw energiesystemen efficiënter te beheren via controle op de temperatuur en de vochtigheidsgraad. We implementeren intelligente tools en werken verbeterplannen uit. We werken proactief en nemen innoverende maatregelen die uw energieverbruik verlagen en uw ecologische voetafdruk verkleinen.

Onze prioriteiten liggen bij het comfort en de veiligheid van gebruikers, snelle interventies die de continuïteit van de dienstverlening verzekeren, het beantwoorden aan alle wettelijke voorschriften rond het conserveren van ons erfgoed en de naleving van veiligheidsnormen.