Gezondheidszorg

​​​​​​​​​​​​​​​​​Ziekenhuizen, rust- en verzorgingstehuizen en andere zorginstellingen moeten kunnen rekenen op onfeilbare voorzieningen en kritieke installaties. Vanuit een jarenlange ervaring, biedt ENGIE Cofely de gezondheidszorg allesomvattende oplossingen aan voor geïntegreerd Facility Management.​​

Door ons het beheer van uw technische installaties en kritieke installaties toe te vertrouwen, kan u zich helemaal richten op uw kerntaken: de verzorging van uw patiënten. Wij staan in voor een efficiënt beheer van het gebouw, met melding van pannes en defecten. Op die manier blijven het comfort en de veiligheid van patiënten en personeel gewaarborgd.

Medische gassen, medische vacuümpompen, clean rooms, laminaire luchtstroomkasten, elektriciteitstoevoer (hoogspanning, noodgenerator, UPS), branddetectie, temperatuurcontrole, risicoaudits,… ENGIE Cofely​ biedt een brede waaier aan diensten: ontwerp, installatie en geavanceerde onderhoudsstrategieën.

Door gebruik te maken van hernieuwbare energie, de systemen voor energieproductie en –distributie te optimaliseren en technologieën met een lage CO2-uitstoot te benutten, helpen wij u om uw kosten te drukken én de betrouwbaarheid van uw werkomgeving te verhogen.