Handelscentra en winkelketens

​​​​​​​​​​​​​De distributiesector evolueert voortdurend en aan een hoog tempo. De ketens moeten beschikken over betrouwbare installaties, zodat hun klanten en medewerkers in comfortabele en veilige ruimtes terecht kunnen. Het geïntegreerd Facility Management van ENGIE Cofely helpt hen om die doelstellingen meer dan waar te maken.​

De oplossingen van ENGIE Cofely voor de detailhandel zijn bedoeld om transacties vlot te laten verlopen, het welbehagen van de kopers te maximaliseren, de prestaties van de infrastructuur te optimaliseren en, indien nodig, renovatieprojecten te begeleiden.

ENGIE Cofely​ biedt allesomvattend geïntegreerd Facility Management aan, met inbegrip van Hard Services, Soft Services en preventief onderhoud met snelle helpdesk.

Onze energie-experts werken met u samen om de ecologische voetafdruk van uw handelscentrum of uw keten van boetieks te verkleinen, uw energiekosten te drukken en uw merkimago te verbeteren. Van het onderhoud van uw installaties tot de integratie van tools voor analyse en reporting van uw verbruik: onze diensten hebben betrekking op alle aspecten van uw energiebeleid en de milieuprestaties van uw gebouwen.