Instellingen en lokale overheden

​​​​​​​​​​​​​​​​Vanuit haar ervaring met duurzame strategieën, wil ENGIE Cofely besturen helpen om anders met energie te leren omspringen. Via het all-in beheer van de levenscyclus van de energie-installaties in gebouwen verzekeren we de continuïteit in de dienstverlening en het comfort van de gebruikers, maximaliseren we de efficiëntie van de infrastructuur en verlagen we de impact op het leefmilieu.

In het kader van lange termijn partnerships met openbare instellingen en organisaties, begeleidt ENGIE Cofely hen bij hun beleid en projecten rond duurzame inrichting en ontwikkeling. Onze technische onderhoudsprocedures zijn gericht op energie-efficiëntie, en we werken nauw met u samen om na te gaan hoe we de prestaties en de rendabiliteit van uw installaties kunnen verhogen door lokale en hernieuwbare energiebronnen te benutten.

ENGIE Cofely biedt een waaier aan allesomvattende oplossingen aan: geïntegreerd Facility Management, technische onderhoudsdiensten met een helpdesk die te allen tijde bereikbaar is, energiebeheer en implementering van intelligente tools voor het toezicht op en het aansturen van installaties, energieaudits, verbeterplannen en gedetailleerde reporting, alsook de uitwerking en de realisatie van renovatieprojecten.

Als u het beheer van uw gebouwen aan ENGIE Cofely toevertrouwt, heeft u de handen vrij voor uw publiek mandaat.​