Kantoorgebouwen

​​​​​De beheerder van een gebouw stelt comfortabele en veilige ruimtes ter beschikking van de gebruikers, zorgt ervoor dat de technische installaties perfect worden onderhouden en betrouwbaar werken én beperkt het energieverbruik. ENGIE Cofely gaat die uitdagingen aan via een globaal aanbod a​​an diensten.​

Coördinatie van energiediensten, technisch onderhoud, energieaudits, uitvoering van progress plans: ENGIE Cofely staat garant voor onberispelijk beheer van het gebouw waarbij de energie-efficiëntie wordt geoptimaliseerd. 

ENGIE Cofely staat in voor de uitwerking, de plaatsing en het geoptimaliseerd beheer van installaties voor energieproductie en -distributie. Daarnaast trachten we gebruikers bewuster met energie te laten omspringen, sleutelen we voortdurend aan een verbetering van de installaties en streven we naar het gebruik van hernieuwbare energie of energie van het net.

Onze tools voor toezicht en aansturing op afstand maken gebruik van de nieuwste technologie om in real time de werking van uw installaties te kunnen controleren, hun prestaties te verbeteren en hun levensduur te verlengen. Onze strategie werd erkend en voldoet aan alle nationale en Europese voorschriften.
Rond de optimalisering van de energieprestaties van gebouwen kunnen verschillende contracttypes worden afgesloten: met resultaatgarantie óf in het kader van een publiek-private samenwerking.

Naast Hard Services, biedt ENGIE Cofely heel wat diensten aan rond geïntegreerd Facility Management. En Door het beheer van uw gebouwen uit te besteden, kan u zich helemaal toeleggen op uw core business. Bogend op onze expertise en internationale activiteiten, biedt ENGIE Cofely​ u oplossingen aan voor al uw vestigingen in België én in het buitenland.​​