Sport & vrije tijd

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​De verantwoordelijken voor sport- en vrijetijdsvoorzieningen moeten een betrouwbare infrastructuur aanbieden die de gezondheid en de veiligheid van het publiek waarborgt en tegelijk hun exploitatiekosten drukken. Bij ENGIE Cofely kunnen zij terecht voor geïntegreerd Facility Management. Een doordacht beheer en onderhoud van technische installaties doet het energieverbruik dalen zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit van de aangeboden activiteiten. 

Preventief onderhoud, beheer van de levenscyclus van installaties, proactief beheer van de energie en de CO2-uitstoot, behandeling en analyse van zwembadwater: ENGIE Cofely biedt diensten aan en werkt oplossingen uit om de klant een optimale exploitatie van zijn sport- of vrijetijdscentra te verzekeren.

We trachten hun inkomsten op peil te houden en de continuïteit in hun dienstverlening te garanderen terwijl we de gezondheid en veiligheid van bezoekers en medewerkers waarborgen, zowel op de locaties toegankelijk voor het publiek als in de technische ruimtes. We beschikken over een unieke expertise die een dynamisch beheer van sport- en vrijetijdsvoorzieningen mogelijk maakt, zodat iedereen zich in een gezonde omgeving kan ontspannen.

ENGIE Cofely​ werkt ook samen met lokale besturen om een hoogwaardige infrastructuur uit te bouwen. Meer informatie op: www.sportoase.be/​nl/voor-gemeenten​.