Woningen

​​​​​​​​​​​​​​​​​Beheerders van gebouwen moeten hun kosten onder controle houden, het comfort van de bewoners waarborgen en het patrimonium in stand houden zonder de voorschriften inzake veiligheid en milieubescherming te schenden. Dankzij de dienstverlening van ENGIE Cofely kunnen zij met succes aan al die eisen voldoen.​

Als syndicus of beheerder van sociale woningen, ecowijken of residentiële clusters kan u zich door de expertise van Cofely Services laten leiden op de weg naar duurzaam wonen. ENGIE Cofely​ biedt tal van oplossingen gericht op een verbetering van de energieprestaties van gebouwen: beheer van de energiediensten, technisch onderhoud, energieaudits, verbeteringsplannen en geïntegreerd Facility Management.

Wij staan in voor het ontwerp, de installatie en het geoptimaliseerd beheer van systemen voor energieproductie en -distributie. We sensibiliseren de bewoners rond zuinig energieverbruik en optimaliseren de installaties door het gebruik van hernieuwbare energiebronnen met een lage CO2-uistoot. Onze kwaliteit en follow-up zijn onberispelijk, dankzij de snelle interventies van mobiele teams, een gecentraliseerde call desk en gecentraliseerde reporting. Onze tools voor toezicht en aansturing op afstand maken gebruik van de nieuwste technologie om in real time de werking van uw installaties te kunnen controleren, hun prestaties te verbeteren en hun levensduur te verlengen.

Rond de optimalisering van de energieprestaties van gebouwen kunnen verschillende contracttypes worden afgesloten: met resultaatgarantie óf in het kader van een publiek-private samenwerking.